2024. júliusi szabad idősávok

2024.07.01

Kissé megkésve ugyan, de jövök az aktuális havi szabad idősávokkal! Az a helyzet, hogy hála az égnek, nem unatkozom ezen a nyáron sem: sem munka, sem szabadidős programok, sem pedig egyéb teendők, célok megvalósítása terén. 

---

Nagyon ajánlom, hogy ha teheted, tölts minél több időt olyan személyekkel és olyan tevékenységekkel, amelyek kikapcsolnak a hétköznapi mókuskerékből, jókedvre derítenek, feltöltenek, pozitív energiát adnak, hogy minél könnyebben tud átvészelni az élet próbatételeit, valamint minél könnyebben észre tudd venni és minél inkább bele tudj feledkezni az életben kínálkozó csodákba, szépségekbe, szeretetteljes, pozitív élményekbe: legyen szó akár általad kedvelt hobbi(k)ról,  testmozgásról, családtag(ok)ról, barát(ok)ról, kiskedvenc(ek)ről, utazás(ok)ról, kirándulás(ok)ról, fesztivál(ok)ról, előadás(ok)ról, könyv(ek)ről vagy akár egy kellemes, lenyugtató, izomlazító masszázsról!

---

Masszázsaimmal az alábbi listában található szabad idősávokban igyekszem biztosítani Neked is a teljes chill érzést és hangulatot! Válaszd ki a Számodra megfelelőt és egyeztess velem időpontot az Online időpontkérő űrlap kitöltésének segítségével! 

---

Szeretettel várlak Téged is 2024 júlusában is Szegeden, a Gyöngytyúk u. 6-ban!


ERRE A HÓNAPRA NEM FOGLALHATÓ MÁR TÖBB IDŐPONT!


-------------FONTOS INFÓK-----------

ÚJ VENDÉGEK KÖZÜL CSAK NŐKET FOGADOK!

------------------------------------------------

Új Vendég = aki még soha nem járt nálam korábban masszázson. Az állapotfelmérő és adatkezelési lap kitöltése, valamint egy rövid beszélgetés miatt több időre van szükség esetükben a masszázsidőn felül.

Meglévő Vendég = aki már legalább egyszer járt nálam valamikor masszázson, azaz töltött ki állapotfelmérő és adatkezelési lapot.

------------------------------------------------

AAM KATA e.v. vagyok. KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKNEK SZOLGÁLTATOK! Az online pénztárgép kötelezettséget számlázással váltom ki. KIZÁRÓLAG A MAGÁNSZEMÉLYES ADATAIDRA ÁLL MÓDOMBAN SZÁMLÁZNI! Megértésedet köszönöm!

------------------------------------------------

Egészségügyi okok miatt (extrém érzékeny a bőröm) vékony nitril kesztyűben dolgozom, ami a masszázs hatékonyságát és kellemességét nem befolyásolja. Tehát érezni nem fogod, annyi, hogy van egy kis hangja. Kérlek, csak akkor egyeztess velem időpontot, ha ezt el tudod fogadni!

---------------------------------------------

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, ONLINE:

------------------------------------------------

Kérlek, töltsd ki az időpontkérő űrlapot az alábbi gombra kattintás után!